OM OS

Lidt om os selv

 

DET STARTEDE I ÅR 2002

Europatours blev i 2002 startet af Marcel Craciunescu. Marcel, der har rumænske rødder, havde en idé om at sende danskere til Rumænien. 
Men Rumænien var ikke nok og interessen for resten af Europa var for stor, så Europatours begyndte hurtigt at sprede aktiviteterne. Først med busrejser til div. storbyer og sidenhen også med fly. Både individueller rejser og grupper. Marcel er stadig tilknyttet bureauet som ”Rumæniens-eksperten”. Hans tilknytning til og viden om landet er for stor til at undvære.

Pr. 1/7-2013 blev Europatours formelt overtaget af Lars Wodschow.

Lars kommer fra en baggrund i film- og TV-branchen, men han har altid rejst meget og der er ikke mange steder han ikke har været. Lars har aldrig været den store ynder af charterferie, men foretrukket at stykke sine egne rejser sammen, og det har givet brugbar erfaring til et rejsebureau, der ”skræddersyr” sine rejser for kunderne.

STORBY-REJSER OG MEGET MERE

Tanken med bureauet i dag, er at fortsætte den linie som Marcel lagde, men med fokus på grupper. Primært storby-rejser, men også at udvide med nye tiltag.

Det kan være golfture til De Britiske øer. Vin og gourmet ture til Sydeuropa, Kulturrejser med teater, ballet og opera på programmet. Kur og helse rejser, Yogarejser, Aktivitets-rejser eller noget helt andet....

Så hold øje med hjemmesiden her eller følg os på Facebook. Det er der de gode tilbud først kommer, men også der hvor man kan give ris og ros eller måske selv komme med gode idéer.

Mvh,
Lars Wodschow

 

Espacio Parasol Sevilla
Barca1
Istanbul2
Riga2
Warzaw 1